راهنمای خرید و استفاده سرویس قابلمه سرامیکی

cookset_admincookset_admin
2,645 بازدید
سرویس قابلمه چدنی دسینی

راهنمای خرید و استفاده سرویس قابلمه سرامیکی

انتخاب و خرید سرویس قابلمه یکی از بزرگترین دغدغه های خانم های خانه دار ، نوعروسان و بطور کلی کسانی که وظیفه مهم آشپزی در منزل را عهده دار هستند می باشد .

شناخت مواد بکار رفته در قابلمه و تابه در حفظ سلامت انسان  ، ضخامت ، اندازه ، وزن قابلمه، طراحی ظاهری مخصوصا دستگیره قابلمه ، رسانایی قابلمه در برابر حرارت و دما ، قدرت قابلمه در مقابل ضربه ، دوام جنس مواد پوششی قابلمه در مقابل حرارت زیاد ، شستشوی راحت قابلمه ، مارک قابلمه ، قیمت قابلمه و نوع استفاده و غذایی که تصمیم دارم با قابلمه بپزیم همگی از فاکتورهای مهم در انتخاب یک سرویس قابلمه مناسب برای منزل می باشد .

جدیدا” تنوع زیاد سرویس  قابلمه های موجود در بازار باعث سردرگمی خریداران آن شده است که ما در اینجا سعی خواهیم نمود بر دغدغه خرید سنگ تمام را بگذاریم

 

نمی خواهیم بیشتر شما را سردرگم بکنیم ولی تشخیص نوع دقیق قابلمه کار مشکلی است چون امروزه شرکتها برای کارایی بهتر قابلمه ها از انواع تکنولوژی برای ساخت یک محصول استفاده می کنند .

در واقع قابلمه هایی که با عنوان چدنی در بازار شناخته شده هستند اکثرا” جنس آلومینیوم آلیاژی داشته و به روش ریخته گری سرد ( فورج) تولید میشوند و نایزی هم نیست که حتما” جنس آن آلیاژ آهن و کربن ( چدن ) باشد

قابلمه های سرامیکی فقط روکش آنها جنس سرامیک می باشد

قابلمه های گرانیتی فقط روکششان طرح گرانیت می باشد

قابلمه های روحی هیچ ربطی به فلز روی ندارند و همگی از جنس آلومینیوم می باشد .

نگران نباشید نیازی هم نیست که شما ساختار و جنس و آلیاژ دقیق قابلمه ها را بدانید فقط کافیست یک سرویس قابلمه متناسب با نیاز خودتان ( نوع غذایی که می پزید ، تعداد نفرات منزل ، نحوه استفاده و … ) پیدا کنید .

اگر شما نحوه استفاده صحیح ، پخت و پز و نگهداری قابلمه را بلد باشید حتی معمولی ترین قابلمه ها هم جوابگوی نیاز شما خواهند بود .

چند پیشنهاد برای انتخاب بهتر قابلمه بر اساس نیاز :

1 – قابلمه های استیل زیاد مناسب سرخ کردن غذا نیستند و تا حدودی چسبندگی غذا دارند پس از قابلمه های استیل بیشتر برای غذاهای آبکی مانند آش ، سوپ ، آبگوشت و … استفاده کنید

2 – قابلمه های سرامیکی نیاز به حساسیت بیشتری برای نگهداری دارند

3 – قابلمه های گرانیتی بسیار ضخیم و چدنی با روکش گرانیتی بهترین انتخاب برای سرخ کردن غذا هستند چون هم مقاومت بالایی در برابر حرارت و سایش دارند هم بواسطه ضخامت زیاد مانع از سوختن غذا می شوند .

4 – قابلمه های پیرکس بهترین انتخاب برای استفاده در فر و ماکرویو می باشند چون شما میتوانید محتویات آنها را داخل فر یا مایکرویو ببینید .

5 – پیشنهاد میشود یک دست قابلمه ارزان دم دستی در سایزهای مختلف هم در منزل داشته باشید تا مجبور نشوید در مواقعی که میدانید قابلمه تان تخریب میشود ( کمک کردن مهمانهای ناشی ، تفت دادن تخمه و … ) از آنها استفاده کنید

6 – قابلمه های ضخیم انتخاب مناسب تری برای دم کردن برنج و ماکارونی و … می باشد

7 – قابلمه هایی گرانیتی با کف تیره برای سرخ کردن مناسب تر هستند چون تغییر رنگ کمتری دارند .

محصولی که عکس آن را در پایین مشاهده میکنید ترکیبی از چندین نوع تکنولوژی بوده و بگفته خود شرکت جهت ساخت روکش آن از سنگ مرمر استفاده شده و می توان آن را در دسته قابلمه های چدنی – گرانیتی و سرامیکی قرار داد . حتی به دلیل استفاده از شیشه جهت ساخت درب آن در دسته درب پیرکس نیز قرار میگیرد

سرویس قابلمه چدنی 10 پارچه دسینی
سرویس قابلمه چدنی 10 پارچه با روکش مرمر دسینی

 

قابلمه های سرامیکی:

قابلمه های سرامیکی از جدیدترین و بهترین نوع  سرویس قابلمه های آشپزخانه به شمار می روند این نوع از قابلمه دارای بدنه فلزی معمولا” از جنس آلومینیوم و روکش نچسب چند لایه از جنس مواد سرامیکی بوده و بدون ترکیبات مضر تهیه می شوند. سرویس قابلمه سرامیکی می تواند تا حدود زیادی در برابر خوردگی و یا ضربه از خود مقاومت نشان دهد ولی در صورت ساییدگی وشکستکی مواد داخل قابلمه سرامیکی باید مواظب بود تا تکه های آن وارد غذا نشود .

 

مزایای قابلمه سرامیکی :

1 – پخش حرارت یکنواخت و مناسب به دلیل وجود چندین لایه سرامیکی

2 – زیبایی ظاهری و مدرن و تنوع بسیار زیاد از نظر طرح و رنگ

3 – نداشتن واکنش شیمیایی با مواد غذایی اسیدی و قلیایی که از مهمترین ویژگی های قابلمه سرامیکی می باشد .

4 – قابلیت استفاده در یخچال و فر

 

معایب قابلمه های سرامیکی :

1 – قیمت نسبتا” بالا نسبت به برخی از انواع قابلمه ها ( گرانیتی ، آلومینیومی ، لعابی و … )

2 – شکننده بودن مواد داخل در صورت عدم استفاده صحیح و اصولی

3 – در برخی از انواع قابلمه سرامیکی موجود در بازار از لعاب سربی استفاده شده که برای سلامتی مضر است

نحوه نگهداری و استفاده صحیح سرویس قابلمه های سرامیکی :

هنگام اولین استفاده از قابلمه سرامیکی باید قابلمه را شسته روی حرارت ملایم بگذارید و سپس مقداری روغن گیاهی داخل قابلمه بریزد تا پس از داغ شدن توسط یک اسفنج نرم و یا فرچه مخصوص روغن را به تمام سطح داخلی بمالید و دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا چند دقیقه بماند . سپس قابلمه را برداشته و پس از خنک شدن بشورید . الان دیگر قابلمه آماده استفاده های بعدی می باشد و نیازی به تکرار آن در پخت و پز بعدی نیست .

استفاده از حرارت ملایم و مناسب در تمامی انواع قابلمه ها موجب طول عمر بیشتر و سلامت غذای تهیه شده می گردد و نیز هنگام مخلوط کردن مواد غذایی حتما” از قاشق های چوبی و سایر قاشق های مخصوص این کار استفاده نمایید تا قابلمه ماندگاری بیشتری داشته و تکه ها و مواد داخلی قابلمه وارد غذای شما نشود .

هنگام شستشو از اسکاج های سیمی و زبر استفاده ننمایید . در صورت لزوم می توانید با باز کردن آب داغ داخل قابلمه و گذشت یک مدت مواد سوخته و چسبیده را براحتی جدا نمایید .

هر قابلمه عمری محدود دارد قرارنیست از یک قابلمه هرچند باکیفیت بصورت مادام العمر استفاده نمایید .تعویض به موقع سرویس قابلمه منزل ضامن سلامتی و راحتی شما در امر پخت و پز می باشد . خوشبختانه وجود بازارمتنوع و تولیدات داخلی باکیفیت و قیمت مناسب آنها  کار شما را در تعویض سرویس قابلمه کهنه خود راحت تر کرده است .

 

نکات مهم استفاده از سرویس قابلمه های سرامیکی به طور خلاصه :

1- از قاشق چوبی یا پلاستیکی مناسب استفاده کنید

2- شعله گاز اجاق از بدنه قابلمه بیرون نزند و همیشه از شعله ملایم استفاده کنید

3 – در صورت سوختن یا سفت شدن غذا ته قابلمه پس از خنک شدن قابلمه مقداری آب داغ و مواد شوینده داخل قابلمه ریخته و پس از مدتی که نرم شد به راحتی قابلمه را بشویید .

4 – هیچ گاه  برای شستن و تمیز کردن قابلمه از زور بازو و اجسام تیز استفاده نکنید چون این کار عمر قابلمه شما را به شدت پایین می آورد.

5 – روی قابلمه داغ سریعا” آب سرد نریزید چون انبساط و انقاض ناگهانی باعث می شود روکش های قابلمه از بدنه آن به مرور جدا شده یا ترک بردارد

6 – هنگام شستشو از ابر نرم استفاده کنید . اسکاج های سیمی قاتل تمامی انواع روکشهای قابلمه هستند .

7- دسته قابلمه را در معرض حرارت مستقیم قرار ندهید .

8- در صورتیکه قصد ندارید قابلمه را پس از صرف غذا پشورید ، جهت خشک نشدن غذای چسبیده ته قابلمه مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا غذا خشک نشده و راحتتر بشویید .

9- از شستن سرویس قابلمه های استیل در ماشین ظرفشویی بپرهیزید .

10- حتی الامکان از شستن تمامی انواع قابلمه ها با ماشین ظرفشویی اجتناب کنید زیرا اگر بسیاری از قابلمه ها در ظاهر هم مشکلی پیش نیاید عمرش کم می شود .

11- قابلمه هایی که دسته  و قپه های پلاستیکی ، چوبی و سیلیکونی  دارند را داخل فر نگزارید .

12-در صورتی که از قابلمه با بدنه و یا داخل رنگ روشن استفاده میکنید باید مطمئن باشید که اجاق شما دود نمیکند و حرارت شعله مستقیما” به بدنه قابلمه نمیزند .

 

 

سرویس قابلمه ایرانی بخریم یا خارجی ؟

در جواب این سوال که سرویس قابلمه ایرانی بخریم یا خارجی بهتر است کافیست یه نگاهی به بودجه ای که برای این کار تخصیص می دهید بکنید زیرا اصلی ترین تفاوت سرویس قابلمه ایرانی با سرویس قابلمه خارجی در قیمت آن است .

تقریبا” یک سرویس قابلمه خارجی حدود 3 ، 4 برابر سرویس قابلمه ایرانی قیمت دارد که این خود به تنهایی می تواند تعیین کننده انتخاب شما باشد .

آیا سرویس قابلمه خارجی با این قیمت گزاف واقعا سه ،چهار برابر همتای ایرانی خود ارزش خرید دارد ؟ جواب این سوال قطعا” خیر است چون قیمت بالای سرویس قابلمه خارجی نه فقط به دلیل کیفیت آن بلکه بیشتر به خاطر :

  • هزینه حمل از یک کشور دیگر (در مورد قابلمه که وزن سنگینی دارد هزینه بسیار قابل توجهی است )

  • هزینه گمرک

  •  قیمت دلار

  •  تحریمها

  •  انحصار واردات

  •  واسطه های زیاد تا به دست مصرف کننده واقعی برسد 

  • عدم حمایت دولت از کالای خارجی ( مالیات بیشتر و… )

بستگی دارد که در نهایت یک سرویس قابلمه معمولی خارجی به قیمت غیرواقعی به دست مصرف کننده می رسد .

البته متاسفانه جدیدا” نمونه های بسیار ارزان قیمت و بی کیفیت سرویس قابلمه در سراسر کشور تولید و به واسطه تبلیغات در رسانه های مختلف که هزینه آن هم در نهایت به عهده مصرف کننده است به دست خانواده های کم توان ایرانی می رسد و باعث دلسردی مردم از خریدن سرویس قابلمه ایرانی شده است.

پس راهکار خرید محصول اصل و باکیفیت چیست ؟

  • لزوما” تبلیغات گسترده دلیل کیفیت محصول نیست و صرفا” به خاطر اینکه اسم محصولی را که از رسانه ای بارها شنیده ایم نباید چشم بسته آن محصول را خریداری بکنیم . جنس های باکیفیت نیازی به تبلیغات گسترده ندارند .

  • اگر قبلا” از قابلمه ای استفاده کرده و ازکیفیت آن راضی بوده ایم می توانیم از محصولات مشابه همان شرکت دوباره خریداری نماییم.

  • می توانیم از تجارب افراد دیگر از جمله مادرهای خانه و سایر افرادی که مسئولیت آشپزی منزل را عهده دار هستند در این زمینه کمک بخواهیم

  • نگران نباشید ما در فروشگاه کوک ست بهترین مارکها و محصولهای سرویس قابلمه را به صورت تخصصی بررسی و برای شما آماده فروش کرده ایم

 

با وجود صدها سایت فروش قابلمه چرا فروشگاه اینترنتی کوک ست ؟

  • چون فروشگاه کوک ست فقط و فقط به صورت تخصصی در زمینه سرویس قابلمه  و پخت و پزفعالیت دارد و همه چیز نمی فروشد.

  • چون فروشگاه کوک ست محصول رامستقیم از تولید کننده تهیه و به مصرف کننده می رساند و مصرف کننده هزینه واسطه های اضافی را پرداخت نمی کند و همین ضامن کمترین قیمت محصول است .

  • چون تیم متخصص فروشگاه کوک ست از قبل همه موارد ذکر شده و ذکرنشده را در مورد محصول بررسی کرده و در نهایت با اطمینان خاطر به مشتری می فروشد .

  • چون فروشگاه کوک ست فروش حضوری نداردو فقط به صورت اینترنتی محصولات شرکتها را توزیع می کند و خریدار حق انتخاب بسیار زیادی در زمینه خرید سرویس قابلمه دارد .

  • چون خریدار در فروشگاه کوک ست تا هفت روز در صورت عدم رضایت از محصول می تواند کالا را برگشت داده و پول خود را پس بگیرد که همین مورد در هیچ فروشگاه حضوری امکان پذیر نیست .

  • چون فروشگاه کوک ست دارای نماد اعتماد ملی و نماد ساماندهی سایت های رایانه جهت اطمینان خرید مردم می باشد  .

  • چون فروشگاه کوک ست بسیارسریعتر( 1 روز کاری ) ازاکثر فروشگاههای اینترنتی معروف دیگر محصول را ارسال می کند .

 

 

جهت مشاهده سایر محصولات ما کلیک کنید

اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

یک پاسخ به “راهنمای خرید و استفاده سرویس قابلمه سرامیکی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت